Mala Sirena ili Pepeljuga u Donjem Milanovcu?

11.8.2016.

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Večeramo i obavljamo poslednje pripreme pred žurku. Ne nalazimo na sajtu ni fejsu kad tačno kreću nastupi, ali se upućujemo prema plaži pod pretpostavkom da kreću otprilike u isto vreme kao i prve večeri. Skoro prazan prostor predviđen za to, poslao nas da prošetamo još malo Donjim Milanovcem i bacimo pogled na fudbalski meč koji se igrao u blizini.

Šetale smo ponovo plažom ka ulazu, a onda je ulaz iskrsao ispred nas. Tanki platneni zidovi srušili su se pod naletom vetra, a obezbeđenje urgiralo da neko to ne iskoristi i upadne bez narukvice. Po protokolu smo ušle, skakale po pesku, trudile se da napravimo koju fotografiju i prenesemo deo atmosfere. Mamili su nas neki kokteli. Ispijale smo vodku iz narandže, jer ako proslavljamo 21. vek, valja proslavljati zdravo. Osim vitamina, možda smo unele i koje zrnce peska, s obzirom da je nevreme postajalo jače, Dunav divljao, a ogradu bilo nemoguće obuzdati.

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Nismo se bavile statistikom onih koji su te večeri ušli ilegalno. Imale smo preča posla. Prišli su nam momci, ja zatražila lične, a oni ponosno prikazali da su ’95 godište. Zaključila sam da i nemam baš tako malo godina. Ono malo make up-a sprala je kiša, pa sam tako ovo ponosno njihovo predstavljanje shvatila kao kompliment, između ostalog. Igor Garnier je vrteo poznate house hitove, a za moju frizuru se umesto Garnier-a pobrinuo vetar.

Pokušaj da pronađem prsten u pesku završio se bezuspešno. Bižuterija neka, hvala Bogu. Kada je zavibrirao glas DJ-a objavljujući da zbog tehničkih razloga neće moći da nastavi nastup, uspešno sam iskopala sandale ispod stola. Kakva se kiša slivala ulicama do kuće, ipak bi mi uloga Male Sirene mnogo bolje od Pepeljugine legla.

Oni koji narukvice nemaju, neće moći večeras da se „ogrebu“ za besplatan provod, s obzirom da su zidovi Centra za kulturu, gde će nastupi biti prebačeni, znatno deblji. Idemo večeras, nećemo odma’!

Autor: Petra Nešić

Izvor: Superradio.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *